Confidentialitate

Va multumim pentru ca vizitati site-ul www.proiectdarma.ro.

www.proiectdarma.ro inregistreaza numai informatiile care sunt oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ul nostru.

www.proiectdarma.ro va procesa informatiile personale (cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email) pe care le primeste in mod voluntar prin intermediul site-ului www.proiectdarma.ro sau prin corespondenta prin email, in scopul intampinarii sugestiilor, nevoilor si cerintelor tale.

www.proiectdarma.ro va lua in considerare si utiliza, in interes propriu, sugestiile, ideile, conceptele sau tehnicile pe care ni le vei propune prin intermediul site-ului nostru.

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.proiectdarma.ro

Protectia drepturilor de proprietate intelectuala


Site-ul www.proiectdarma.ro si toate informatiile continute sint proprietatea www.proiectdarma.ro  si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in nici un fel, pe nici un suport fara acordul prealabil scris al www.proiectdarma.ro .


Site-ul www.proiectdarma.ro incluzind nelimitativ textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sint protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala.

Limitarea raspunderii

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.proiectdarma.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. www.proiectdarma.ro  isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site.

Desi www.proiectdarma.ro  depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, www.proiectdarma.ro  nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.proiectdarma.ro. De asemenea, www.proiectdarma.ro  nu va fi obligata sa informeze vreo persoana cu privire la vreo eroare din site-ul www.proiectdarma.ro. www.proiectdarma.ro  nu va fi in nici o imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informatia cuprinsa in el, chiar daca www.proiectdarma.ro  a fost informata cu privire la posibilitatea aparitiei unor astfel de daune.

 

Vizitatori site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi18
mod_vvisit_counterIeri277
mod_vvisit_counterAceasta saptamana560
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta3877
mod_vvisit_counterLuna aceasta9458
mod_vvisit_counterLuna trecuta9738
mod_vvisit_counterToata perioada416510

We have: 16 guests online
IP-ul tau:: 3.85.143.239
 , 

Abonare newsletter

Proiect D.A.R.M.A. -...

DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ŞI RELAŢIONARE ÎN MEDIUL DE AFACERI D.A.R.M.A. Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”Domeniu major de...

Read more...

Obiective si rezultate

Obiectivul proiectului: Dezvoltarea abilităţii managerilor şi angajaţilor din IMM –uri şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere pe baza unui program de educaţie antreprenorială...

Read more...

Activitati

Susţinerea dezvoltării antreprenoriale prin furnizarea serviciilor suport va conduce la creşterea numărului şi competitivităţii întreprinderilor din judeţele partenere, reţeaua mobilă din...

Read more...

Parteneri Proiect


 • C.C.I.A. BOTOSANI (beneficiar proiect)

  Botosani, str. Dragoş Vodă Nr. 13, Tel.: 0231 513630, Fax: 0231 517532, E-mail: secretariat@cciabt.ro

  Website

 • C.C.I. SUCEAVA 

  Suceava, Str. Universitatii, Nr. 15-17, Tel.: 0230 521 506, Fax: 0230 520 099, E-mail: cci@ccisv.ro

  Website

 • C.C.I. BACAU 

  Bacau, Strada Libertatii, Nr. 1, Tel: 0234 570010, Fax: 0234 571070, E-mail: ccibc@ccibc.ro

  Website

 • C.C.I.A. VRANCEA 

  Focsani, Str. Cuza Voda Nr. 14, tel./fax: 0237-213.210, E-mail: info@ccia-vrancea.ro

  Website

 • Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară - INDECO IASI 

  Iasi, Str. 14 Decembrie 1989 nr.2B et.2, Tel.: 0232 258653

  Website